MEH FOLLOW ME!

Tuesday, February 21, 2012

What we called '' memories ''

Hello everybody...Disebabkan aku ada sisa-sisa waktu untuk lunch,aku terpikir nak update blog laman sesawang aku ne.kan aku dh kata aku sekarang ne wat blog aku cm hotel,suka suki masuk ..nak check in,kalau x nak ,check out.haha..Rilekler der,esuk masih ada..Memang ADA,ada RESULT?ok ,please silent..x nak x nak x nak tahu ( nervous....)

Kali ini entery aku nak update la pasal kenangan terakhir bersama-sama geng sebatch aku ..supposely aku bukanla batch degree diaorang tapi batch diploma dolu-dolu.Adalah diantara kami yang sambung degree ,ada yang x,ada yangg hurm..malehhh den nak kabo...Geng-geng aku ne semua sambung degree AKAUN,den ajeee yangg sambung FINANCE..konon nak lari tekan2 kalkulator sepanjang hayat,last2 FINANCE lagilaaaa kena tekan 2 jenis kalkulator..Adoyaiiii...

So,gambar -gambar  terpancul di bawah nanti hari last we all together - gether wat makan- makan. Actually aku x thu pun ada event makan2 ,aku ikut jek BFF aku ..xpela..semua kenal aku,xd hal..Heeee...

Kami senyumm tanpa gigi .I odw with them to eat!! :D


    Kumpulan Bujang Senang & Puteri Kayangan :D
Im look Like Adik beradik GOKU..


After semua da kenyang macam ular sawa,we all semua pegi melalakkan diri
My friend, Nadia,look like our otai gangster made from Muo..kiki

Muka berkerut menyanyi si Eja..
Lagu ore jawo ko? * gurau*


eh jangan berebut mic .satu2 ..Wafi tgh memahami word karaoke.,hehe


At last,3 hours cm nakkkk termuntahh aku dibuat..
muntah tue xla,tapi sleep yer..hehe..

but ne semua kenangan last kami semua...lepas ne masing- masing punya life..jarang nak berjumpa da..Facebook dan Hp jewla menjadi nadi penghubung kitaorang semua...kalau x,sorang g Afrika pun  kitaorang x thu..heee ..Thats we called memories.. Kenangan itutidak boleh dijual dan dibeli..Ianya satu '' benda'' yang abadi..May ALLAH bless our life and future..InsyALLAH :)

ENTRY SIAP SEBENARNYA LEPAS LUCH..HEHEHE

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)