MEH FOLLOW ME!

Friday, June 17, 2011

Simple as well :)

Petang yang indah alahaiiii petang pula sekarang ne..nak masuk maghrib ne cik yana oi..Hehe..Saja nak bermada-madah ....xd gaya lansung ahli sasterawan - i ..hehe..Apa aku nak merepek sakan ne ialah blog aku simple jek.SIMPLE.Aku kalau bole nak sesimple -simple sebab aku sukakan simple-simple ne.SIMPLE AND NICE.yang NICE tue aku la..HAHA..Secara jujurnya aku x bape nak kreatif la nak mem''beauty'' kan menggojeskan blog aku ne..blog aku tempat aku luahkan perasaan n rasa hati aku jek !

Lagi satu sebab aku nak bila orang datang singgah blog aku..diaorang x pelu nak loading lama sangat..sebab terlampau berat dengan gajet-gajet ne..aku nak orang baca blog aku...da abes baca..sila la follow..HAHA...kadang -kadang jeles gak perasaan aku tgk blog korang or blogger yang lain ..bila singgah ''wahhh blog die '' tapi kat tab x abes loading. lama sgt nak tunggu ..aku pon blah r..hehe..

Aku lebih suka baca entry orang dari mata aku melilau tgk gajet-gajet ne...yela kan maybe diorang ada reason sendiri..nak kejar traffic katanya..HUHU...kalau tgk blog aku ne..macam xd ape2 pun..It's ok .just nice !hehe..Aku pon masih belajar tentang blog ne ..bukan terel sangat pon..As long being human,we still have to learn new thing everyday :) rite !

Okla..selamat la baca karangan pendek saya ...da macam sekolah pulaaa... :) 
Bui bui.. 
HAVE A NICE WEEKEND !


4 comments:

Muhammad Faiz Baik said...

tp blog aku mmg lagi paling simple lah compare ko punya tu..hahaha

LIYANA ONLEY said...

HAHAAHA.
tapi entry ko panjang2..

Muhammad Faiz Baik said...

orang tak suka ke entry pjg2?hehe

LIYANA ONLEY said...

Kebanyakan x suka
tapi depend la cm mana isi ko bagus ke x...
terpulangla pada ko gak ,
lahir dari isi hati ..
ikhlas :)