MEH FOLLOW ME!

Saturday, January 8, 2011





jeng..jeng..jeng..gue rasa cm neves gilos nak tulis entry kali ni.ianya melibatkan hati gue dan perasaan gue.bukan perasan!ehehe..tapi PERASAAN!gue manusia.gue lahir dengan hati dan perasaan.dan bisa JATUH CINTA!jatuh cinta dengan manusia..bukan dengan beruk!hehe..kalau beruk tue balas balik cinta gue,gue bole pengsan!i think blog is my rite place to write what my heart to say ...=) xpela.bia dunia tahu yang yana tetap setia pada yang satu ...susah yang yana nak admit yang yana jatuh cinta dengan die ...tapi im really fall in love with him!ne bukanla my pes time untuk jatuh cintan.berjiwang-jiwang.tapi nthla semakin hari semakin kuat perasaan yana kat die sorang neh.ayat apa die guna sampai yana le terngiang-ngiang kat die..huhuhu...tapi kalau die guna tok bomoh,yana rela.wahahaha..im joking only k!=)

Lepas clash ngn someone , yana terus kenal ngn someone ne thru fb ...salah x?x salah kan..kan...sebab ramai da kenal melalui cm tue.ada yang berjaya dan ada yang teresak-esak nanges gile gaban sebab x berjaya..huhu...me?baru separuh perjalanan cerita dengan si die..sbb jumpa pon x..what??yes.seriously.i never met him!but im really fall in love.i maybe lookin stupid when i saying like that but my heart cant stop what im really feel...!It hard..pernah gak ego kat hati x nak da ingt kat die tapi -_- malang memang x berbau.x bole.argh!!for the 1st time,im crying becoz of him.pergh!dlu ada bopren,xdla nanges hari -hari..tapi yang ini bole lak.asek nak tersentap hati.sebab im really love him!i do really -_- . how can I say with him that Im really love him..??sebab yana x sure die ne pure-pure tahu atau tahu atau x tahu lansung...!

Hey,susah la cintan-cintan neh.tapi tuela manusia.dicipta dengan perasaan.kang xd perasaan,kata gile lak .hoho..im plan to met him for dis year,but when im going to see him soon,im just be a normal girl and come as a friend for him..tapi tapi tapi tapi..argh..kenapa mesti ada tapi2 neh!-_- same time,i really hope we can be more than friends after that.can?can?no!im not desperate girl...arghh susah kan...???korang pon sama.suka kat someone,tapi susah nak luahkan kan kan.oh .help me!im always put in my pray for him.everyday i do!macam ayat '' kenang daku dalam doamu'' cewah!sebelum menaruh ape2..kena sedo diri ini yang serba kekurangan.yes!im not a good taste for him,but im good takecare for your heart and everyting on u,dear ..!soundly cm ayat-ayat manis tapi bila yana da suka ,jatuh cinta, yana betol-betol akan  jaga die...cume im not lucky girl my past story love.-_- igonre them!tue semua yang mementingkan luaran dari dalam. BLIND!

Yana tahu blog ne akan die baca punya.Im sorry,my dear..i dunno where can i say that I LOVE U !where..??to u..??i thought u really understand what situation we are now,rite?yana x harapkan apa-apa dari si die tapi yana hanya berdoa tanpa henti.agar ALLAH memanjangkan persahabatan kami berdua even pon kitaorang x kan ditakdirkan bersama.Jika tahun-tahun akan datang,die da jumpa jodoh die, im will move on and forget him ! That means, im accept the truth !im accept that we're not meant together.=) smile ok!

Sekarang ne..sape-sape pon yang request couple tue.im sorry.i have to !to reject ur request.im still with him.not only me,the whole part of me.esp my heart!i can stop to lying myself...fact!dun care whatever people want to say,,bla,,bla,..im still and still with him..just wait the time and see it!Buat masa sekarang, selesa untuk single jek tapi pendam rasa kadang-kadang buat out of control.but still have limit!Mr.A..i can still love u from far rite now and see u in ur pic everyday.almost!Im sorry because this blog im dedicate for you.just u only!ONLY U...



      MR.A

6 comments:

Insan said...

jangan pernah berputus asa untuk berpasangan tetapi berhati-hati...jangan lupa beristikharah ye untuk mencari calon yang sesuai....sy doakan agar kamu bertemu insaj yang akan memberikan kebahagiaan kpd kamu ..

LIYANA ONLEY said...

insan : tq so muchhhhhh..........=)

Insan said...

liyana;hohoho..sama-sama...kamu di segamat ye??selamat berhujung minggu..

LIYANA ONLEY said...

hehhe..jangnla perli saya begitu

zyda said...

hai...
cerita awk nie mmg sama ngn cerita sy...hihihi...sy pom kenal someone from fb gak..dah hmpir 10 bulan kami berkenalan...akhirnye kami jumpa jgk...sblm jumpa pom dah fall in love with him...:)..
mmg sama laa story ni...
apa2 pom, sy doakan awk dpt mr.a awk tue..:)
goodluck..

LIYANA ONLEY said...

hurm
but skrg saya terpksa lupekan die..
die ada someone yang lain