MEH FOLLOW ME!

Thursday, December 30, 2010

ari ne entry yana nak sentap-sentapkan hati sendiri wooo..bila pm umum cuti ari jumaat,that were a blessing FRIDAY..oh yeeehhhh...cool!my mom text me '' esuk mak cuti bole tolon teman mak g paso '' keh keh keh.i like u mom!!~memang suka g paso ne -_- kui kui kui.yang jadi sentap..that Friday i will be last at home!pergh gaya cm nak g obersis.memang.memang ober the sea la..:P sentap hati nak balik Uitm.huh.rasa jatuh cinta dengan buku !-_- i love reading (oh yaaa..............................??????) :) tapi setahun seteng jek lagi aku jadi ulat buku lepas tue da bole jadi ulat bulu....oh.mama.saya mau kawennnn ..huahaua. azam baru 2012 !! :P(mengharapkan my mom baca blog neh..:P)


Goodbye 2010...that was a piece of my moment in year 2010.(selain besday aku xd orang sambut -_- tacing!) hahaha..Selain pointer result exam yang amat membanggakan hasil tido kul 5 pagi demi anak2 tercinta..hohoho..dan juga naseb malang bila jatuh cinta. -_- x yah nak ungkit kisah yang lama dah bole bungkus masuk tong sampah recycle....ekeke...!kira 2010 neh xdla malang sgt untuk yana..IM LUCKY ONE!=)bila da jejak new year..azam lagi...azam dlu pon lom abes kitar semula..bertambah lagi azam..berazam untuk cari pkwe nama azam.hey u, lucky one?fill the form.:P *kidding*

Memandangkan 2011 da welcome...umo pon da naik satu tingkat.orang kata,makin naik usia,makin pendek nyawa kita.hurm.yaaaa..setuju..!!tapi ajal maut jodoh perpisahan semua di tangan ALLAH (ayat cm drama.) betol pe?heheh...mengharapkan keajaiban tahun 2011 untuk diri sendiri dan juga KAMU semua...korang yang kunun2 berazam x yh la nak mengazamkan diri lagi kalau x sudah2 azam tiap2 tahun.hehe.buat yer x..kui kui kui.....ape2pon 2010 ditutup dengan kejayaan manis MALAYSIA menang piala AFF suzuki setelah 14 tahun dok tgk jaaaa piala tue nooo ..im proud to be malaysian..korang kalau x proud,memang sah pemegang ic merah..:P


looking foward for future husband..huahuahuahua...:P

*mengazamkan lagi untuk stady sungguh-sunguh neh*
nada begitu serius

GOODBYE 2010..WELCOME 2011..

adakah masih ada hari esuk untuk say goodbye 2010?
oh awal.
eh.sukahatila!
hahahaha
jangan wey sentap....ekeke

SEKIAN!

















2 comments:

fittiariri said...

tak terasa nak masuk tahun baru pun urmmm

LIYANA ONLEY said...

fiitariri : hehehe..semangat2..ngee