MEH FOLLOW ME!

Tuesday, July 19, 2011

INTRO D'YANAS COLLECTION

Salam..

.D'YANAs Collection adalah combine share partner diantara saya dan kawan saya (Farhana Diana)..xd kena mengena ke?ada la..sebab kadang2 orang akan panggel saya dan die ''Yana'' ...sebab tuela tercipta "D'YANAs'' :) ..kitaorang still new dalam bab jual online  ....product yang kitaorang jual adalah pelbagai..tidak terhad untuk satu produk .macam baju,seluar,skirt,beg dan juga pelbagai barang...

Special barang D'YANAs COLLECTION akan upload jika ''ready stock'' dan selalunya barang kami setakat ini adalah hanya satu sahaja...paham-paham sahajala kami baru memulakan perniagaan ini :) .More special is kitaorang nak ajak SESIAPA yang ada pakaian/atau sebarang barang yang rasanya dah x nak pakai, nak jual bazer kan..baik jual..dapat income,atau barang-barang baru yang rasa nak jual kat D'YANAs Collection :) 

Mengenai harga barang yang korang nak jual adalah tertakluk pada korang sendiri...segala detail mengenai barang korang pon korang tentukan...kitaorang D'YANAs COLLECTION akan tolon promote barang korang melalui blog atau Fb ...Setiap barang yang berjaya DIJUAL akan dikenakan RM2 oleh kami..kira komisyen la ..senang kan :)  MODAL juga adalah sendiri...

Korang juga bole letak LINK FB untuk memudahkan pembeli hendak bertanya jika ada apa- apa masalah..Untuk tujuan promotion.,korang just email barang yang korang hendak dijual kat liyanaonley@yahoo.com.my .....pastikan semua detail lengkap ! barula akn bermula promotion :)

Segala kesilapan mengenai detail produk adalah dibawah tanggungjawab anda sendiri..Oh ya,penghantaran juga adalah dibawah anda sendiri..kami hanya tolong PROMOTE sahaja :) .Kalau bole,biarlah barang yang hendak dijual berkualiti,yang penting memuaskan hati pembeli...

Tiada paksaan untuk menyertai D'YANAs COLLECTION..kami juga seperti anda..ingin menjana pendapatan melalui bisnes online.daripada x buat ape2,kita bole dapat income kan ..betol x??

Jika anda berminat..anda bole tinggalkan COMMENT kat dalam blog ini..menyatakan anda BERMINAT !
Saya akan reply ....Sama-samala kita menjana pendapatan !!!

10 comments:

amalina juhari said...

hahh!nakkkkkk!nak jual baju lah...nnt kene amek gmba sndrik ah eh?hehe

LIYANA ONLEY said...

amal
yer yunk
ko amek pic barang ko..dan
Ko Like Page kat Fb
D' Collection...
kat situ nanti aku akan jadikan ko admin...n
ko bole upload sendiri barang ko..

amalina juhari said...

okeh...mybe take time sikit ok...dah ade complete sume aku bg kt kau okehhh!

LIYANA ONLEY said...

ok marleeen
xpeeee..
dah ada barang bole start jual :)

Dd said...

nak jual gigi palsu ade org nk beli x? haha :P

LIYANA ONLEY said...

DD : HAHAHHAHA..
bole2..
skrg ape2pon bole jual..HEHEHEHHE
ngekla
aikkk blog baru ke dik?

Dd said...

haha..kay2 nnti i carik gigi mane yg dah nk kna buang:P
ha'ah yg baru.tp xbaru sgt la kan.hee

LIYANA ONLEY said...

HAHHAHA
da bape banyak daaaaa blog hang ne dik...
bole..kalau xd,gg didi akk gadai..HAHA

Sweet Pea said...

kowg berniage ker..bgus2...rajin kowg...sy support kowg...cayok2

LIYANA ONLEY said...

ala..suka2 jek
bosan lak duk uma x wtpe :)
kalau ada kenan,beli la ea