MEH FOLLOW ME!

Thursday, June 16, 2011

Risau-Risau

Haish..risau kena hack oleh anynomous-anynomous yang sedang membuat ''pembedahan Malaysia'' Hehe...yang itu risau gak sebab tibe-tibe aku xle nak log in masuk blog semalam..dh sudah..janganla, naseb baik ok :)  Yang membuatkan aku risau giler-giler ialah sebab esuk kuar result final exam..Korang x wisau?yela,korang bukan student Uitm..Hehe..Aku ne pon dalam diam2 gak, hati aku da berdegup-degup ..macam nak g nikoh no.HEHE.

Entah,la untuk sem lepas subjeknya agak ''taf'' ,taf itu bukan bermaksud buku anda akan jadi berketul2 macam Sazali.Hehe..subjek nya senang citer agak susahla gak..dan ada subjek yang aku amek first time..pulak tue,dapat lec yang baru first time mengajar..kan x macam haru jugakla nak belajar sendiri subjek tue..Tuhan jek tahu perasaan kami yang dapat lec tue..STUDY BY UR OWN..T_T

Kalau aku x kuat semangat,aku tgkla esuk.HEHE.pastu aku menangis la apa lagi.HAHA..kalau aku kental,aku x nak tgk sampai exam selasa 21HB ne..exam apa?exam untuk short course ...Sapa study Uitm,tahula apa die short course tue..

Kalau korang baca blog aku sampai habis ne.kalau la kan..Hehe..doa-doakanla aku ngn kawan2 Uitm yang lain ..Harap2 paper semua clear tanpa REPEAT !! Sapa x nak pointer ok dan up up up kan??Aku nak !!Tapi entahla,aku x yakin..Yang aku yakin ..AKU DA BERUSAHA ,TAWAKAL ,DOA !! betol x?..hehe



p/s : Sedih la x dapat nak buat hari -hari terakhir dengan solat hajat ..sebab woman THING =_=


doakan saya tau ! Terima kasih awak :)

6 comments:

BEN ASHAARI said...

gud luck ! InsyaAllah .. :)

Gadis Desa said...

hye... liyana... awak dak tigs dulu kan?... knal x sy... dak tigs gak... sama batch... so, ri tu sy add blog awk... hihi.. jgn lupa jengah and folo blog sy... hihihi.... =)

LIYANA ONLEY said...

ABG BEN :

TQ FOR WISHESSSS !!!!
Siyes teruja abg ben komen
terima kasih banyak2..

♥iDaYu aYu♥ said...

kakanda! risau jugaklah nie! atuyai....

LIYANA ONLEY said...

GADIS DESA ;

La ko ke?aku kenal la..ko yana kan..aah la tigs sama ngn ko..cume aku kelass sains..ok..aku da pollow :)

LIYANA ONLEY said...

adinda : risau jugak la neee..
da cek ke ayu?