MEH FOLLOW ME!

Wednesday, December 22, 2010

salam..hye blogger/facebooker/reader..
sory lambat hupdate lak..
tenet wat hal..hoho
cam ceeeput ceeduttt...hehe...
saja-saja nak tulis line tengah2..tukaq angin ckit..hoho

ok..ne last entry makan angin kat Bandung..
seday?
x seday pon...sebab MALAYSIA lagi seronok...
masih banyak tempat kat negara kita ne yang belum kita teroka ..tol x?
x salah pergi ke luar negara sebab kita nak tahu cara hidup dan pengalaman..
ha betol betol betol...
Sebenarnya kita beruntung dok MALAYSIA.
yes!Im proud be MALAYSIAN...do You?hoho

sebelum tue tutup tirai..treng treng treng...
nak tunjuk ckit word pelik pelik kat Bandung..


bisa kok petik keta mes cam bunga??haha..
petik hadiah measn cabutan hadiah..
tepi jalan jek kot keta mes ne..dasat2..


kalau sapa ikot cite indun..da biasa kan dengar kantor..
kantor = pejabat..
pusat pejabat tapi still pelik...hehe



makan cini confirm meleTOP!!!~
adeh..nak terburai pewot..
xpe2 ada lagi..hehe


cube sebot 100 kali
confirm pelat..hehe
cam pejabat gak kot..


Obral maybe kain baju batik kot
hohoho...


biasalah indun memang pemes bab2 jamu..
nak gemok nak kurus semua ada...
nak kuat pon ada :P
kuat ingatan la...


iga bakar buncit..hehe
untuk pria dan wanita..
boy and girl..


antara menu pelik..
jangan berani bawak kucing anda..
menu nasi kucing..hehehe...
jangan makan ayam..kang jadi setan..hahaha..
nasi tutug??nasi tut tut tut...
haish...nak makan bole tapi pastikan HALAL...


we're ready landing to KLIA...

hopes story dari yana sampai hingga last day kat bandung..bagi korang info ckit-ckit
shopping2 gak tapi hati2 ok...
kalau bole jangan bawak beg lansung la...
letak semua dalam kocek...hoho...

HAVE FUN FOR THOSE WILL BE HOLIDAY AT BANDUNG...

sebelum tue jom tgk airport Bandung lak..hehe


tempat yang sama time nak sampai Bandung
cume pintu lain jek..huhu

what can I said..KLIA move foward..Im proud!


sempat lagi shopping kat sini..hehe


kalau x silap makan kat cafe
ne dalam 40000rp..korang le lahap apa2 jek..huhu


mak cakap tue tb..tb ..tb..
hoho
bukan..mak nak tunjuk tue bunga ..bunga..bunga...
lupeeeee da..haha


ne adalah pelakon iklan yang bengang sebab internet macam hampeh..haha


penantian suatu penyeksaan..haha


kalau da tanah lapang....tue namanya di MALAYSIA...
yaaaaaaaaa


fuh..finally............!!~

THE END...
bui bui..
see u next entry
dengan KEHEBATAN kawan-kawan yana karok..
yana pon ada..
Nantikan..
hohohohohoho



4 comments:

ria said...

my mom pun baru blk dari INDONESIA. . :)

LIYANA ONLEY said...

yeke..
mesti banyak shopping kan??

razucute said...

wah bestnyer...bercuti...salam kenal 1st time singgah kat blog ni...singgah ke blog saya yer
http://www.mummycute.com/

LIYANA ONLEY said...

razucute : salam..sile2 ..hehe..ok2..t saya singgah..jadi follower kamu oke..